dinafilmer

Alla inlägg den 10 mars 2012

Av dina filmer - 10 mars 2012 22:01

Under en improviserad resa till Europa för att laga ett brustet hjärta, snubblar Frank oväntat in i ett flirtigt möte med Elise, en extraordinär kvinna som medvetet har korsat hans väg. Med de hisnande vackra Venedig och Paris som bakgrund, utvecklas deras romans snabbt och omedvetet och snart befinner de sig i en dödligt katt och råtta lek.


Av dina filmer - 10 mars 2012 13:34

Andy Dufresne (Tim Robbins) är en tystlåten och ambitiös man med en lysande karriär som bankman. Hans förhållande med frun är däremot långt i från lyckligt. Hon vill skilja sig och har inlett ett förhållande med en annan. När frun och hennes älskare brutalt skjuts ihjäl åtalas Andy och fälls för morden då han inte kan bevisa sin oskuld. Straffet blir två livstider på fängelset Shawshank, ett av de värsta fängelserna iUSA.

I fängelset möts han av den strikte fängelsedirektören Warden Norton (Bob Gunton) och den brutala säkerhetsvakten Kapten Hadley (Clancy Brown) som styr fängelset med järnhand. Efter en månad träffar han fången Ellis Boyd "Red" Redding (Morgan Freeman) och de blir vänner. Andys liv på fängelset är hårt med fysiska och sexuella övergrepp men han status höjs när han blir juridisk rådgivare till fängelsedirektören och dennes anställda. Samtidigt lever tankarna på att få en rättvis dom och att finna en nyckel till frihet.



Av dina filmer - 10 mars 2012 13:11

Anabelle drivs på hårt av sin mamma för att bli perfekt. Hon lider av ätstörningar och just när hon vunnit en skönhetstävling klappar hon ihop. Hon återupplivas mirakulöst av unge Elvis på en begravningsbyrå och får en ny chans till ett bättre liv, i närhet av Elvis.


 



Av dina filmer - 10 mars 2012 13:04

Handlar om två bästisar som är CIA ageter som omedvetet börjar dejta samma kvinna, när dem upptäcker detta så bestämmer dem att de båda ska fortsätta dejta henne, och så får hon bestämma vem utav dem hon vill ha. Alltså - må den bäste man vinna. Samtidigt är en tysk superbov efter dem då de dödat hans bror under ett uppdrag.


Helt okej film, det är meningen att det ska vara en action romantisk komedi. Men dem glömmer helt bort actiondelen, och det är inte heller så mycket romantik i den. Men jag tycker ändå den var underhållande, och det är en sådan film man kan kolla på när man inte har något bättre för sig. Den var absolut inte tråkig, men inte heller jätte händelsefull.


Kommer nog lägga den under tjejfilmer även ifall det ska vara action/romantisk komedi. Tror att det är flest tjejer som uppskattar denna film.


 


Presentation

Välkommen till Dinafilmer.bloggplatsen.se! Här kommer jag att uppdatera om alla möjliga slags filmer och även lite serier. Har du några frågor eller önskemål, maila: dinafilmer@hotmail.com

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards